Lindgården - vackert belägen minigolf i Varamon i Motala


Om Lindgården

Varmt välkommen till vår vackra minigolfbana Lindgården – belägen i Varamobaden endast 100 meter från stranden. Kom och prova en Äventyrsgolfbana av bästa sort!

På denna bana händer det mesta och det ofta. Du kan hamna i vattenhinder och bunkrar men även loopar, spiraler och tunnlar. På tredje banan får bollen till och med slussa genom Göta Kanal!

Vad är äventyrsgolf?

Enkelt uttryckt är det en form av bangolf med skillnaden att banorna består av konstgräs och är mer äventyrligt utformade.

Äventyrsgolfens grundtanke är att det skall finnas två alternativa spelvägar där en är lite enklare än den andra. Detta för att alla ska ha roligt och kunna tävla mot varandra.

Utbud och priser

I kiosken finns mjukglass, vanlig kulglass, kaffe, läsk och en massa annat.

Vuxen: 60 kr
Ungdom: 30 kr (upp till 16 år)

Event

Kom och spela ett varv med kompisar, arbetskamrater eller som en kick-off aktivitet för att sedan fortsätta med lite mat. Vi har samarbete med diverse närliggande restauranger och ett brett utbud av aktiviteter. Kontakta oss gärna med hjälp av uppgifterna nedan så berättar vi mer!

Kontaktinfo

Vi ser fram emot att höra från dig. Ring eller skicka ett mail.

E-post:
Telefon: 0141 – 54480

Banrekord

Aktuella banrekord för Lindgården säsong 2020.

Hitta till banan


Lindgården Äventyrsgolf finns alldeles intill Z-parkens camping i Varamobaden. Det finns gott om parkeringsmöjligheter.

Öppettider denna vecka

Lindgården har stängt just nuVi har öppet igen på torsdag (13 maj, 2021) mellan 13:00 och 17:00

måndag Vi har beslutat att inte öppna idag, 1 maj, pga. rådande omständigheter i Östergötland gällande smittspridningen av covid-19, både med tanke på vår personal samt rekommendationerna gällande personlig lock down
tisdag Vi har beslutat att inte öppna idag, 1 maj, pga. rådande omständigheter i Östergötland gällande smittspridningen av covid-19, både med tanke på vår personal samt rekommendationerna gällande personlig lock down
onsdag Vi har beslutat att inte öppna idag, 1 maj, pga. rådande omständigheter i Östergötland gällande smittspridningen av covid-19, både med tanke på vår personal samt rekommendationerna gällande personlig lock down
torsdag Kristi himmelfärdshelg (13 maj, 2021)13:00 – 17:00
fredag Kristi himmelfärdshelg (14 maj, 2021)13:00 – 17:00
lördag 13:00 - 17:00
söndag 13:00 - 17:00